Днес бях на изложението на коли в Софиа ( IEC) с 1 приятел, обаче колата на паркинг и решаваме да идим с градският транспорт до НДК , където имаме среща с 1 позната , която е от София каза ни къде да слезним с рейса и чакаме там до изложението идва рейса качваме се пригтовяме пари и чакаме
чакаме не идва никой и даже си викаме " Ае тфа май аванта минахме" да ама НЕ , на следващата спирка се качват 2 контрольорки идват до нас и ние такива чакаме да извадяд билет да си купим ама няма и аз викам ами билет ще искаме и следователно тя казва ами добре 10 лева за нередовен пътник в същия момент си викам ае тая нещо се ебава с нас после ни показва някво лисче с цени което не го бяхме видяли и гледаме билетче 1 лв нередовен пътник 10 лева , и вика платайте иначе полиция ахахах не разбираме какво става и преди да почна да се обяснявам и споря приятелчето извади 10 лв и плати за него последвах го и аз... Слизаме псуваме ко става тука кви са тия суми и в последсвие като се видяхме с позната разбираме!!! Че билет трябва да се купи от шофъора или от бутка( която до изложението нямаше де) и честито 10 лв за 1 голямо нищо... Е малко тъпо мога да кажа , защото тук в " ДЪЛБОКАТА ПРОВИНЦИЯ" като съм се качвал на рейсчето има нон стоп жена която ти продава билетче идва до теб даваш 1 левче и се кефиш на рейса... А ТУКА схеми схеми и половина бутки ПЕРФОРАЦИИ и какво ли не , е то верно че има закон ли какво е там лепнат ама първо не го видяхме 2ро той е 1 огромен текс, който ако тръгним да го четем той тоя рейс 3 пати ще иди до орлов мост и обратно... БЕЗ КОМЕНТАР!!! Само едно нещо мога да кажа на колегите от София ДА ВИ ИМАМ И ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ!!

Comment